contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

Mártirok útja 60.
Székesfehérvár
Hungary

(22) 314-118

Padlólapok


HRN.jpg
delconca.jpg

Ragno

Dado

Pastorelli

Delconca

Codicer

Rondine group

Ceramica Latina

Sadon

Edil

Love

Cifre

Gigacer

Idea

Marazzi

DOM

Gorenje

KAI

Modus

Faetano

A padlólapok rendkívül fontos elemei a lakás berendezésének , mivel nagy felületen határozzák meg a helyiség alaphangulatát, stílusát,emellett rendkívül sokféle fizikai behatásnak vannak kitéve.

A padlólap trendek nagyon változatosak.

Méretüket tekintve egyre nagyobb padlólapok közül választhatunk .

Textúrában és felületben itt is divat nem csak a csempéknél a famintás burkolat, méretében ezek keskenyebbek és hosszabbak.

Hódít még a sokféle mintázatú járólap , amit dobozon belül a gyártó direkt összkeverve rak bele hogy minél természetesebb hatást tudjunk elérni,mint színileg, mint mintázatban.

A padlólap választékunkat úgy állítottuk össze, hogy a lehető legtöbb vásárló igényét ki tudjuk elégíteni. Ahhoz, hogy a megfelelő helyiségbe a legmegfelelőbb burkolatot válasszuk ki, padlólapjainknak a következő tulajdonságoknak kell megfelelniük: jó kopás és karcállóság, a vegyszerekkel szembeni tolerancia. Mivel a padlólapokat nem csak zárt térben, hanem teraszokon illetve más külső felületeken is használjuk, ezért fontos a padlólapok fagyállósága is.

Burkolatokban hazai,spanyol,olasz,szlovák gyárak termékeit forgalmazzuk nagy választékban.

Bemutatótermünkben folyamatosan frissítjük termékválasztékunkat a hagyományos, és a legújabb trendeket követve.

Kínálatunkban megtalálhatóak a lakáscélú felhasználásra gyártott lapokon kívül, ipari felhasználásra készült padlólapok is.

Üzletek , társasházak ,üzemek,műhelyek,garázsok, sportlétesítmények, uszodák kialakítására ajánlunk extra vastag greslapokat.

Az általunk forgalmazott padlólapok magas színvonalú gyártási technológiával előállított termékek , melyek megbízható gyártóktól származnak.